انجام رساله مدیریت گرایش مدیریت تطبیق و توسعه
یکی از گرایش های مهم مدیریت در انجام دکترای تطبیق و توسعه می باشد که برای انجام رساله آن باید برخی مسائل را رعایت کنیم . چیزهایی که در اینجا می آید موارد اصلی نبوده و چیزهایی است که در کمتر جایی می توانید پیدا کنید :
۱٫ تحقیق تنها بعداز نگارش آن پایان می یابد . چیزی که می نویسید باید قابل ارتباط برقرار کردن و متقاعد کننده باشد .
۲٫ مشخصه های نوشته ی علمی به ترتیب صحت ، وضوح و اختصار است .
۳٫ سعی کنید همانطورکه با دیگران صحبت می کنید، بنویسید: «ظاهر را ببینید». این روش باعث می شود به طور مستقیم و واضح آن را بگویید .
۴٫ فصل های خود رادر چهار پیشنویس بنویسید :
(الف) اول: واقعیت ها را کنارهم قرار دهید
(ب) دوم: پیوستگی و روان بودن نظریات را بررسی کنید
(پ) سوم: خوانایی
(ت) چهارم: ویرایش
تمام جزئیات در کتاب لیندزی آمده است (۵، فصلهای ۱ تا ۴).
۵٫ مقدمه بایدشامل فرضیه (یکپارچه) باشد. خواننده در یک فرضیه ی واضح و شفاف، ساختار و اسکلت پایان نامه دکتری مدیریت را در می یابد ، اسکلتی که تمام پوست و گوشتی که بعدا ارائه میشوند رویآن قرار می گیرد .
۶٫ دامنه و تاکید بازبینی و مرور مقالات باید در ارتباط مستقیم با موضوع پایان نامه باشد .
۷٫ فصل مشترکی رادر نظر بگیرید که به طور یکجا تمام جزئیات آزمایشگاهی مشترک در تمام فصل های آزمایشگاهی را ارائه کند . این از تکرارهای خسته کننده جلوگیری میکند و بدون اینکه با روش های خسته کننده گیج شویم باعث آشکار شدن راههای ارائه ی موثرتر نتایج آزمایشگاهی در فصل های مختلف میشود .
۸٫ آزمایش ها و نتایج باید با جزئیات دقیق در فصل های مجزا قرار گیرند . برای ساختار هر فصل آزمایشگاهی به بخشهای i و iv را رجوع کنید . گروهبندی چندین فصل آزمایشگاهی مرتبط در یک فصل مجزا بر ارائه ی جداگانه هر آزمایش و صرفا یک فصل جدا برای بخش بحث ، ارجحیت دارد . آزمایش ها را با یکدیگر ترکیب میکند و به صورت یک فصل ارائه می دهد .
۹٫ بحث کلی یا نتیجه گیری تمام پایان نامه را ادغام میکند و نکات اصلی اش را یکجا ارائه می کند . این باید در چارچوب فرضیه ی مرتبط با پایان نامه باشد . مقدمه و این فصل همراه با بخش خلاصه یا چکیده مهمترین بخش های پایان نامه هستند .
– تذکرات هارتمن (Hartmann)
نکاتی که در زیر در مورد نوشتن پایان نامه دکتری فهرست شده است ، از سمیناری جمع شده است ، همراه بانکاتی که به طور گسترده توسط اولین سخنران در طول بحث گروهی و در نهایت توسط تمام سه سخنران پنل به دست آمده است . دانشجویان کارشناسی ممکن است به صورت اختیاری از این بخش صرف نظر کنند.
۱٫ عنوان. عنوان باید موجز ، متمرکز و عینی باشد و در صورت امکان قلمروی پایان نامه را مشخص سازد .
۲٫ چکیده یا خلاصه . کارشناسان از آن جهت به اینجا نگاه می کنند که ببینند آیا دانش جدیدی وجود دارد و در صورت وجود آن چه چیزی است .
۳٫ مقدمه . به خاطر داشته باشید که صفحات مقدمه مهم هستند زیرا اولین و شاید آخرین اثر را بر کارشناس می گذارند . از نمودار ها ، سرتیتر ها و تیتر های فرعی و … استفاده کنید تا باعث ایجاد علاقه و تقویت آن شوید .
۴٫ مقالات مروری . این باید یک سنتز حیاتی از وضعیت دانش باشد . مخصوصا مواردی که به تحقیق بیشتر نیازدارند مهم هستند : چه چیزی انجام نشده است ، چه چیزی انجام شده است ، و اختلاف بر سرچه چیزی است . کارشناس با خواندن این بخش درمی یابد که دانشجو چگونه فکر میکند .
۵٫ آزمودن فرضیه. چارچوب فرضیه باید با دقت مشخص شود و آزمایشات برای آزمودن آن به خوبی طراحی شوند.
۶٫ مواد و روش ها.از کنترل کیفی مناسب و دقیق و تجزیه و تحلیل آماری مناسب مطمئن شوید . جزئیات کافی برای تکرار آزمایشات تا هفت سال را حفظ کنید ، همانطور که از نظر قانونی مورد نیازاست .
۷٫ بحث کلی یا نتیجه گیری. ممکن است بتوانید در اینجا نظریه ای ارائه دهید.
۸٫ با خواندن پایان نامه دکتری کارشناسان سئوالات زیر را می پرسند :
- آیا دانشجو تمام منابع را خوانده است ؟
- این پایان نامه چه پرسش هایی به وجود می آورد ؟
- چه قابلیتی برای ایجاد کارهای دیگر دارد ؟
- جنبه کیفی جریان این نظرات چیست ؟
۹٫ به یاد داشته باشید که کارشناسان پایان نامه را بخش بخش با خیرخواهی و سخاوتمندی می خوانند ، یعنی آن را با هدف ناکامی و رد کردن دانشجو مطالعه نمی کنند .
۱۰٫ تمام پایان نامه را بخوانید تا از تکرار جلوگیری شود .
۱۱٫ اول پایان نامه و رساله دکترا خود را برای ارائه ی نظرات و دوباره برای ویرایش بخوانید (نکته ۴ در بخش ۳٫۵ راببینید).
– اولین پیش نویس ها و طرح های خود را کنار هم جمع کنید
بر اساس قانون اول نیوتن ، شروع چیز جدید مشکل است زیرا باید بر اینرسی غلبه کرد . نگارش یک رساله دکتری از یک طرح اولیه استثنا نیست . راهی که پیشنهاد میکنم این است که نوشتن پایان نامه خود را شروع کنید قبل از اینکه آگاهانه شروع به نوشتن آن کنید : به این ترتیب که یادداشت های دقیق و کامل خود را در «دفتر گزارش تحقیق CIIPS» نگه دارید و «گزارشات تکنیکی» را به محض تکمیل هر بخش از کار بنویسید .
از هر تکنیک نوشتنی که با آن آشنا و راحت هستید استفاده کنید . به عنوان مثال اگر دوست دارید قبل از اینکه رسما افکار خود را نویسید از مشخص کردن آنها به صورت نکته ای استفاده کنید پس انجامش دهید . اگر شما از «نقشه های ذهنی» (۱۷) در تکنیک مطالعه خود استفاده کرده اید ، ممکن است بخواهید آنها را نیز در پایان نامه تان بنویسید . هر منبع یا تکنیک مارشال که برایتان کار کرده است و از آن برای کمک استفاده کرده اید را در پایان نامه دکتری بنویسید .
اکنون شما با ساختار کل پایان نامه و همچنین با هر کدام از فصول آزمایشگاهی آشنا هستید (بخش ۱٫۲را ببینید) . شما همچنین از مشاورهی چند پروفسور با تجربه بهره برده اید . حالا به ما اجازه دهید تا با مهمترین جزئیات عملی نوشتن یک پایان نامه مدیریت واقعی ، کمی بیشتر یا کمتر از چیزی که نیاز است ، رو به رو شویم .